0 0,00 SEK
0 0,00 SEK
Skickas inom 2-4 arbetsdagar
Gratis foderrådgivning
Säker betalning med kreditkort

Privatlivspolitik

– insamling och användning av personuppgifter

Personuppgifter
I samband med ditt köp hos St. Hippolyt Sverige AB har du uppgett en rad olika uppgifter:
– Ditt namn
– Din adress
– Din mejladress
– Ditt telefonnummer
– Dina betalningsuppgifter
För att vi ska kunna genomföra vår del av avtalet behöver vi dessa uppgifter. Vi sparar uppgifterna i 12 månader för att underlätta kommande köp som görs inom denna period.
Om du har beställt leverans, kommer; namn, adress, telefonnummer och mejladress ges ut till fraktföretaget (postnord) som vi samarbetar med.

Behandling av personuppgifter
Om du har satt ett kryss i rutan ”ja, jag ger medgivande till att ni kan kontakta mig per email med nyhetsbrev eller erbjudande”, behandlar vi din mejladress och uppgifter om dina köp hos oss tills du meddelar att du inte längre önskar motta mejl från oss. Du meddelar oss genom att använda den länk som finns längst ner i nyhetsbrevet eller genom att kontakta oss på hippolyt@hippolyt.dk

Datasäkerhet
Vi kommer alltid behandla dina personuppgifter på ett säkert sätt som överensstämmer med gällande lagar.

Dina uppgifter kommer endast användas i det syfte som de är insamlade för. När de insamlade uppgifterna inte längre behövs för att uppfylla syftet tar vi bort dem ur vårt register.

Vi använder underleverantörer i vår försäljningsprocess för hantering av betalning och köp. Dessa företag (DanDomain och Navision) behandlar personuppgifter för vår räkning. Vi har ingått personuppgiftsbiträdesavtal med dessa leverantörer, vilket är vår garanti för att de följer gällande regler om skydd av dina personuppgifter.

Du kan alltid kontakta oss för att få ett registerutdrag eller för att upplysa oss om uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande. Du kan även kontakta oss om du vill utnyttja någon av de övriga rättigheter som finns i dataskyddsförordningen.

Detta kan ske genom att vända sig till:

St. Hippolyt Danmark A/S
CVR-nr. 10026725
Øgelundvej 7, Blåhøj
7330 Brande
Tlf.: +45 7020 5344
E-mail: hippolyt@hippolyt.dk

Kundvagn
Din kundvagn är tomFortsätt handla
Sök efter produkt eller artikel
Search
Hippolyt logo
Återförsäljarlogin

Logga in med dina inloggningsuppgifter nedan

Har du problem? Kontakta oss