0 0,00 SEK
0 0,00 SEK
Skickas inom 2-4 arbetsdagar
Gratis foderrådgivning
Säker betalning med kreditkort

Godis

Hästgodis – den perfekta belöningen

Alla hästar älskar godis, och morötter är en fin och frisk godis, men den kan snabbt mögla eller bli mjuk. Godis för hästar däremot är gjorda av naturliga ingredienser, och kommer att behålla sin färska smak vid korrekt lagring. Dessa hästgodisar är också idealiska för träning. Belöna med en liten godis och använd dem som ett positivt träningsverktyg, så att hästen förstår vad den ska göra för att bli belönad. Att ha en lydig och balanserad häst kräver mycket träning. Det finns olika träningsmetoder, men de flesta innefattar nyttigt hästgodis till din bästa vän, både som motivation och som beröm till din häst. Träningsgodis är kännetecknat av att det är små godisar doftande och smakrika godisar, som är lätta att ha i fickan, och i en storlek där hästen inte behöver tugga länge på den innan ni kan fortsätta med träningen från marken, från ryggen eller till exempel i samband med trailerlastning. Var försiktig med att använda godiset i måttliga mängder för att inte skämma bort din häst för mycket. Dessa hästgodisar är gjorda av naturliga och organiska ingredienser, så du kan vara säker på att din häst bara får det bästa.

Vi har fokus på kärlek till hästen

Vårt ansvar är att se till hästens välbefinnande och tillfredsställa de grundläggande behoven. Här spelar näring en särskilt viktig roll. St. Hippolyt har gjort det till sin uppgift efter lärosatsen “mata som naturen själv” att utveckla, utforska och ständigt anpassa näringskoncept till alla hästens livssituationer – allt efter de senaste vetenskapliga upptäckterna. Därför är det mycket brett sammansatta St. Hippolyt-Teamet av veterinärer, biologer, agronomer och nutritionsterapeuter samt tränare i daglig dialog med hästägare, uppfödare, ryttare, veterinärer, forskare och andra experter från ridvärlden för att vår partner, hästen, kan utveckla sitt naturliga beteende. Ett harmoniskt partnerskap kännetecknas av att “ge och ta”. Som nutritionsexperter står vi alltid till förfogande och hoppas att vi har möjlighet att ge just din häst något “tillbaka”.

Stort urval av hälsosamma godisar för hästar

Hos St. Hippolyt kan du vara säker på att du hittar precis de hästgodisar du letar efter. Vi har sett till att det finns något för alla smaker bland det stora urvalet, som erbjuder både SemperCube, Lobs, hästgodis storpack, slickgodis häst och mycket mer. SemperCube är idealiska för hästen som har kommit ut på friskt gräs med massor av näring, där ett vitamin- och mineraltillskott önskas. Praktisk godisform som möjliggör enkel sommarutfodring. Lobs är ett urval av förstklassiga råvaror, där frukt och grönsaker, som äpplen och morötter, utgör grunden i detta godis. Den särskilt höga diversiteten i näringsämnen gör den till en helt speciell belöning. Vissa hästar föredrar en smak eller form framför andra hästgodisar, precis som oss människor och man måste därför prova sig fram med olika godisar till sin häst. Gemensamt för dessa hästgodisar är att det är otroligt hög kvalitet, eftersom endast det bästa är bra nog för din häst.

Effektiv leverans och service

Utöver vår önskan att erbjuda hästfoder och mycket mer till våra älskade husdjur har vi på St. Hippolyt också en önskan om att erbjuda våra kunder en effektiv, pålitlig och lättillgänglig service. Du hittar våra kontaktuppgifter nedan. Vi strävar alltid efter att svara på alla frågor och andra förfrågningar så snabbt som möjligt, och vi är alltid ärliga och hjälpsamma. På webbplatsen kan du läsa om våra leveranstider och -priser, när du kan få fri frakt och vart vi kan leverera. Du kan också läsa om våra regler för betalning, ångerrätt och cookiepolicy. Har du hittat en produkt som uppfyller dina önskemål och behov, finns all information inom räckhåll. Du är välkommen att kontakta oss om du har några frågor.

Kundvagn
Din kundvagn är tomFortsätt handla
Sök efter produkt eller artikel
Hippolyt logo
Återförsäljarlogin

Logga in med dina inloggningsuppgifter nedan

Har du problem? Kontakta oss