0 0,00 SEK
0 0,00 SEK
Skickas inom 2-4 arbetsdagar
Gratis foderrådgivning
Säker betalning med kreditkort

AstraVital: En resa mot stjärnorna för ökad vitalitet hos din häst

AstraVital är inte bara ett vanligt tillskott; det är en holistisk och innovativ produkt som kombinerar naturens kraft med avancerad teknologi för att förbättra hästens välbefinnande. Genom liposomal inkapsling uppnår AstraVital hög biotillgänglighet, vilket innebär att hästens kropp bättre kan absorbera och utnyttja näringsämnena.

Det finns ögonblick i historien där legender och mytologiska varelser träder fram och inspirerar oss med sin ovanliga styrka och bedrifter. Låt oss dyka in i historien om AstraVital och utforska vad detta namn betyder och hur produkten med samma namn kan återuppliva din hästs kraft och styrka.

För att förstå AstraVital måste vi först blicka tillbaka på det antika Grekland och den grekiska mytologin. Herkules var en stor hjälte och legendarisk figur, både stark och modig och känd för sina många bedrifter och segrar då han hjälpte människor i nöd. Men vad har detta med AstraVital att göra?

 

“Ad astra” härstammar från citat om Herkules och betyder “Till stjärnorna”

 

Det symboliserar vägen från jorden till de avlägsna stjärnorna och påminner oss om att vår strävan efter styrka och vitalitet kan ta oss till nya höjder. AstraVital för med sig detta budskap till vår moderna värld och vår önskan om att hjälpa hästar att uppnå vitalitet och styrka.

AstraVital är inte bara ett vanligt tillskott; det är en holistisk och innovativ produkt som kombinerar naturens kraft med avancerad teknologi för att förbättra hästens välbefinnande. Genom liposomal inkapsling uppnår AstraVital hög biotillgänglighet, vilket innebär att hästens kropp bättre kan absorbera och utnyttja näringsämnena.

 

Detta tillskott består av en noggrant utvald blandning av propolis, nukleotider, örter, växter och kryddor, alla kända för sina fördelaktiga egenskaper

Propolis, med sina regenererande egenskaper, kombineras med funktionella nukleotider som främjar celldelning och vävnadsregenerering. Ginseng tillför energi och styrka samtidigt som det stöder immunförsvaret. Alger, vars bearbetning sker skonsamt, tillför naturliga antioxidanter och ökar både kapacitet hos mitokondrien och immuncellernas funktion. Ashwagandha vars namn betyder “doft av häst”, erbjuder stressreducerande och lugnande egenskaper, medan kronärtskocka och lakritsrot stöder leverfunktionen och regenererar luftvägar och mag-tarmkanalen.

En hästs liv är fyllt av utmaningar och yttre påverkan som kan påverka dess välbefinnande. Stress, förändrade miljöer, klimatförändringar, sjukdomar och en obalanserad foderstat är alla faktorer som påverkar hästens prestation och allmänna hälsa. AstraVital har utvecklats för att stärka hästen, förbättra vitaliteten och stödja dess återhämtning. Oavsett om hästen upplever stress, är i rehabilitering, genomgår pälsbyte eller enbart behöver en uppfriskande boost kan AstraVital vara ett bra stöd för återhämtning.

 

En av de mest anmärkningsvärda egenskaperna hos AstraVital är dess liposomala inkapsling av näringsämnen

 

Detta ger en betydligt högre biotillgänglighet och absorptionshastighet, vilket innebär att hästens kropp bättre kan utnyttja de viktiga näringsämnena. Liposomal inkapsling är en avancerad teknik som skyddar näringsämnena under deras transport ut till kroppens celler. Detta gör AstraVital till ett idealiskt tillskott för alla typer av hästar och önskat resultat uppnås redan vid en låg giva.

 

När du väljer AstraVital till din påbörjar du dess resa mot stjärnorna

Du ger din häst möjligheten att återuppliva sin vitalitet och stå stark som en “stjärna” i sin egen värld. Låt AstraVital hjälpa din häst att uppnå bästa hälsa och välbefinnande, oavsett vilka utmaningar den står inför.

AstraVital – vägen mot stjärnorna för ökad vitalitet hos din häst.

Del denne artikel:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Innehållsförteckning

Relaterede indlæg
Kundvagn
Din kundvagn är tomFortsätt handla
Sök efter produkt eller artikel
Hippolyt logo
Återförsäljarlogin

Logga in med dina inloggningsuppgifter nedan

Har du problem? Kontakta oss