0 0,00 SEK
0 0,00 SEK
Skickas inom 2-4 arbetsdagar
Gratis foderrådgivning
Säker betalning med kreditkort

Muscle Range

Allt du behöver veta om vår Muscle Range serie

Muscle Range sortimentet är utformat för presterande hästar och produkterna stöder muskelmetabolismen genom sitt innehåll av högkvalitativt protein med en hög andel av de essentiella aminosyrorna lysin, metionin och treonin. Alla Muscle Range-produkter är fria från spannmål, lucern och öljäst samt har ett lågt socker- och stärkelseinnehåll. Det är samtidigt fokus på en extra tilldelning av utvalda mineraler och vitaminer, vilket forskning och erfarenhet visar är nödvändigt, särskilt för hästar med olika problem i muskelmetabolismen.

Särskilt fokus ligger också på magnesium för att stödja muskler och nerver, mangan för muskelspänningar och E-vitamin för cellskydd. För att förhindra att hästar får problem med onödiga muskelkramper hålls kalciumnivåerna på en lägre nivå. Att kombinera produkter i Muscle Range-serien är därför mycket lämpligt för hästar som saknar muskulatur, styrka under arbete eller långvarig energi även vid de tuffaste prestationerna. Även hästar som av oförklarliga orsaker saknar framåtbjudning och tenderar att ha stela och spända muskler kan ha stor nytta av dessa produkter.

Produkterna kan kombineras på olika sätt så att både svårfödda och lättfödda hästar med muskelproblematik kan tränas framgångsrikt och få en bra vardag trots sina problem. På grund av de muskulära problemen kan dessa hästar dessutom ofta vara känsliga i magen. Därför innehåller Muscle Gard även havtornsmacerat.

 

Med Muscle Range får din häst mycket protein

Protein är en viktig näringskomponent för hästens hälsa och välbefinnande. Proteiner är de byggstenar som kroppen använder för att bygga och reparera celler, muskler, vävnader och organ. Hästens diet behöver därför innehålla tillräckligt med protein för att kroppen ska kunna upprätthålla och bygga ny muskelmassa.

Protein foder till häst kan ge hästen en balanserad kosthållning som är rik på högkvalitativa proteiner. Genom att välja ett foder med högkvalitativt proteininnehåll kan hästens behov av essentiella aminosyror uppfyllas och möjligheten att bygga muskler ökar.

I vissa fall kan det vara svårt att tillgodose hästens proteinbehov med enbart fodret, och då kan protein tillskott till häst vara ett bra alternativ. Extra protein tillskott till häst kan ge hästen ett högre intag av proteiner och essentiella aminosyror som är viktiga för muskeluppbyggnad och återhämtning. Det kan vara särskilt viktigt för hästar som tränar intensivt eller hästar som har svårt att behålla muskelmassan på grund av ålder, sjukdom eller annan stress.

Det är dock viktigt att notera att för mycket protein kan vara skadligt för hästen och leda till hälsoproblem. Hästar som inte tränar så mycket och som har tillgång till högkvalitativt hö och annat foder kan vanligtvis få tillräckligt med protein från kosten. Därför är det viktigt att ge hästen en balanserad kost och konsultera en hästspecialist innan man ger hästen protein tillskott, proteinrikt foder till häst eller ändrar på dess diet.

 

Muscle Range: Varför välja Muscle Energy Boost?

Muscle Energy Boost från St. Hippolyt är en högkvalitativ produkt som är utformad för att hjälpa hästar att bygga och underhålla muskelmassa, samt förbättra uthållighet och prestation. Denna produkt kan vara särskilt användbar för hästar som tränar intensivt eller som tävlar.

Muscle Energy Boost är en mycket lättanvänd produkt som kan blandas i hästens dagliga foder. Produkten är lämplig för hästar i alla åldrar och nivåer av träning. Den kan användas som en del av en hälsosam och balanserad diet för att hjälpa hästen att uppnå sina träningsmål.

 

Kontakta oss idag!

Som en ansedd och pålitlig producent av högkvalitativt hästfoder och hästtillskott världen över, har St. Hippolyt en stark engagemang för kundservice och kundtillfredsställelse. Om du har några frågor om vår produkter, såsom Muscle Energy Boost eller Muscle Gard, är du välkommen att kontakta oss direkt.

Vår kundsupportteam består av kunniga och erfarna hästspecialister som står redo att hjälpa till och svara på eventuella frågor du kan ha. Vi kan ge dig råd om vilka produkter som passar dina hästars behov och förklara hur du kan använda produkterna på bästa sätt för att uppnå bästa möjliga resultat.

Du kan kontakta St. Hippolyt via e-post eller telefon. Vår kundsupportteam är tillgängligt för att hjälpa dig måndag till fredag, och vi strävar efter att svara på alla frågor så snabbt som möjligt.

Kundvagn
Sök efter produkt eller artikel
Hippolyt logo
Återförsäljarlogin

Logga in med dina inloggningsuppgifter nedan

Har du problem? Kontakta oss