0 0,00 SEK
0 0,00 SEK
Skickas inom 2-4 arbetsdagar
Gratis foderrådgivning
Säker betalning med kreditkort

Oljor

Vad kan olja göra för min häst?

En av våra mest populära oljor är magoljan, som är speciellt framtagen för att stödja hästens matsmältningssystem och hjälpa till att förebygga magproblem. Denna olja innehåller en blandning av noggrant utvalda ingredienser, som kan hjälpa till att skydda hästens maghinna mot irritation.
Vi erbjuder också en rad andra oljor, som kan hjälpa till att stödja din hästs immunförsvar, muskler och leder, hud och päls, och mer. Våra oljor är alla baserade på noggrant utvalda råvaror av hög kvalitet och är framställda för att ge din häst det bästa möjliga stödet och näringen.
Oavsett om du har en träningshäst, en tävlingshäst eller en häst som en älskad följeslagare, kan våra oljor hjälpa till att stödja din hästs hälsa och livskvalitet. Besök vår hemsida för att lära dig mer om vårt breda utbud av oljor och ta reda på hur de kan hjälpa dig att ta bäst möjliga hand om din häst.

Oljor för prestationshästen

Muscle Energy Boost är en unik prestationsolja som är speciellt utvecklad för sporthästar och hästar som lider av muskel- och ämnesomsättningsproblem. Denna olja tillför energi på ett effektivt sätt, helt utan proteiner och kolhydrater.

Muscle Energy Boost innehåller en kraftfull kombination av linfrö- och risolja, vilket ger hästarna en hög dos av viktiga omega-3 och omega-6 fettsyror. Dessa fettsyror är kända för sina positiva effekter på immunförsvaret, huden och pälsen, samt för sin förmåga att stödja cellskyddet med naturliga antioxidanter.

Ferulsyra och gamma-oryzanol är två ytterligare ingredienser som gör Muscle Energy Boost till en riktigt förstklassig olja för hästar.

Muscle Energy Boost är lätt att dosera och har en mild smak som de flesta hästar tycker om. Detta gör det till ett perfekt tillskott för hästar som behöver extra energi för att klara av ansträngande träningspass eller tävlingar, samtidigt som det kan hjälpa till att hålla hästar friska och i god form på lång sikt.

Prova vår Gastro Relief Oil

Gastro Relief Oil är en unik oljeblandning som är sammansatt av skonsamt kallpressade oljor och örter, berikade med havtornsmacerat och ingefära. Denna kombination av ingredienser har visat sig vara mycket effektiv för att stödja och regenerera körtelslemhinnan i magen samt stärka tarmens immunförsvar.

Oljan består av en mix av majsgroddar, linfrö, vetegroddar, solrosfrön och svartkummin, som är rika på omega-3-fettsyror och lecitin. Dessa näringsämnen hjälper till att underhålla cellmembranen, vilket är avgörande för cellernas funktioner och hälsa.

Havtornsmacerat har inkluderats i Gastro Relief Oil på grund av dess höga innehåll av ämnen som är viktiga för underhållet av tarmslemhinnan. De krossade havtornsbären har en olja som är rik på karotenoider och fleromättade fettsyror. Bären är också fulla av värdefulla fytonäringsämnen, såsom växtsteroler, flavonoider och polyfenoler. Dessa reaktiva ämnen fungerar som antioxidanter och bidrar till att skydda kroppen mot fria radikaler och stärka immunförsvaret.

Gastro Relief Oil är ett näringstillskott som kan hjälpa till att förebygga matsmältningsproblem och främja en sund tarmfunktion. Oljan är lätt för kroppen att ta upp och kan användas regelbundet för att uppnå bästa resultat.

Hitta de perfekta oljorna för din häst

På St. Hippolyt erbjuder vi ett brett utbud av tillskottsoljor för alla typer av hästar. Vi förstår att varje häst är unik och kan ha olika behov, vilket är varför vårt sortiment inkluderar oljor som hjälper till att både prestera och lugna magen.

För hästar som behöver extra hjälp att prestera har vi oljor som är rika på omega-3-fettsyror, vilket kan bidra till ökad uthållighet och snabbare återhämtning efter träning. Våra tillskottsoljor kan också hjälpa till att öka muskelmassan och stärka immunsystemet.

För hästar med känslig mage eller matsmältningsbesvär har vi produkter som innehåller linfröolja och andra naturliga ingredienser som kan bidra till att minska inflammation och irritation i magen. Dessutom kan våra oljor hjälpa till att förbättra hästens päls och hud.

Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa tillskottsoljor som kan hjälpa till att förbättra hästarnas hälsa och välbefinnande på ett naturligt sätt. Kontakta oss för att lära dig mer om vårt sortiment och hur våra produkter kan hjälpa din häst att må bättre.

Kontakta oss för mer information

Vi på St. Hippolyt är stolta över att erbjuda en enastående kundservice till våra kunder. Vårt team är alltid redo att svara på alla dina frågor och ge dig den hjälp du behöver för att hitta rätt produkter för dina behov. Vi vet att din tid är värdefull, därför arbetar vi alltid snabbt och effektivt för att skicka dina beställningar så snabbt som möjligt. Med vår snabba leveransservice kan du lita på att dina produkter kommer att levereras i tid och i perfekt skick. Vi strävar alltid efter att erbjuda högsta kvalitet och bästa service till våra kunder, och vi ser fram emot att hjälpa dig med alla dina frågor och önskemål.

Kundvagn
Din kundvagn är tomFortsätt handla
Sök efter produkt eller artikel
Hippolyt logo
Återförsäljarlogin

Logga in med dina inloggningsuppgifter nedan

Har du problem? Kontakta oss