0 0,00 SEK
0 0,00 SEK
Skickas inom 2-4 arbetsdagar
Gratis foderrådgivning
Säker betalning med kreditkort

Här får du professionell foderrådgivning för dina individuella hästar!

Varje häst är individuell, det vet varje hästägare som tillbringar många timmar tillsammans med sin häst/hästar varje dag. Med individualitet menar vi att alla hästar inte är likadana. De ska utfodras olika, ridas olika, hanteras olika, stallas upp olika och behandlas olika.

Vi lägger STOR vikt vid att ge dig en grundlig och professionell rådgivning när du vänder dig till oss angående din hästs utfodring. Hos oss kan du förvänta dig att få en utförlig förklaring på varför vi rekommenderar som vi gör.

 

Varje häst är individuell, det vet varje hästägare som tillbringar många timmar tillsammans med sin häst/hästar varje dag.
Med individualitet menar vi att alla hästar inte är likadana. De ska utfodras olika, ridas olika, hanteras olika, stallas upp olika och behandlas olika.

Därför anser vi att professionell foderrådgivning just tar hänsyn till individualiteten hos din häst. På så sätt säkerställer vi att du får exakt den rådgivning och den foderplan som bäst passar dig och din hästs behov.

Den professionella rådgivningen från oss utgår från övertygelsen att alla hästar är unika med sina olika historier och därav olika behov. Du kan därför förvänta dig att rådgivningen från oss alltid kommer att baseras på information som din hästs ålder, vikt, ras, aktivitetsnivå, hälsotillstånd och inte minst historik, vilket kan påverka dess näringsbehov.

Dessutom anser vi att professionell rådgivning bara kan ges om personen som utför den är utbildad.

Du hittar därför endast välutbildade konsulter i vårt konsultteam. De är t.ex. utbildade som hippolog, agronom eller veterinär. Vi har också valt att ha konsulter från många olika utbildningar eftersom varje utbildning har sin styrka. På så sätt får vi ett enormt starkt team av konsulter som kan hjälpa dig med professionell rådgivning oavsett vilken fallstudie du presenterar för oss.

 

Hästar är herbivorer, och deras matsmältningssystem är känsligt för näringsmässiga obalanser. Om din häst inte får tillräckliga mängder av rätt näringsämnen kan den få problem med matsmältningen, immunförsvaret samt muskel- och benuppbyggnaden.

Å andra sidan kan för mycket av vissa näringsämnen också vara skadligt för din häst.

 

Professionell rådgivning

från oss kommer att ta hänsyn till din hästs individuella behov och se till att den får rätt mängd näringsämnen, inklusive protein, kolhydrater, fett, vitaminer, mineraler, fettsyror och sekundära växtämnen. Behovet beräknar vi utifrån vanliga behovsdiagram, men det anpassas baserat på hästens historia och därmed justeras “standardbehoven”.

 


PC Horse är ett fast verktyg i vår verktygslåda, men du kommer också att uppleva att våra utbildningar, kunskaper och praktiska erfarenheter kommer till användning när vi skapar en foderplan för din häst.

Viktigast av allt kommer du hos oss att uppleva att vi inkluderar de så kallade sekundära växtämnena i din hästs foderplan. Vi tror på ett holistiskt tillvägagångssätt till hästens näring med utgångspunkt i uttrycket “att utfodra som naturen själv”. Med andra ord, vi tänker runt hela din hästhållning och ger gärna råd om hästhållning, bete och mycket mer – du behöver bara starta dialogen med oss.

Vi är enormt stolta över att erbjuda denna tjänst som en del av våra ansträngningar för att förbättra hästars välbefinnande i Norden.

 

 

För att boka en session med vår professionella rådgivning från en av våra näringskonsulter, kontakta helt enkelt din konsult direkt eller fyll i vårt foderplansformulär här.
Vi återkommer till dig inom cirka en vecka, men det kan vara lite längre svarstid under hög belastning.

 

PS.

Visste du att vi också erbjuder att besöka din häst i stallet? I svåra fall är det definitivt en fördel eftersom vi då får en bättre inblick i din hästs vardag, hage och det grovfoder den konsumerar. Denna tjänst är naturligtvis också kostnadsfri.

Del denne artikel:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Innehållsförteckning

Relaterede indlæg
Kundvagn
Sök efter produkt eller artikel
Hippolyt logo
Återförsäljarlogin

Logga in med dina inloggningsuppgifter nedan

Har du problem? Kontakta oss