0 0,00 SEK
0 0,00 SEK
Skickas inom 2-4 arbetsdagar
Gratis foderrådgivning
Säker betalning med kreditkort

Mash

Hästfoder är en viktig del av att hålla din häst frisk och i god form. Det finns många olika typer av hästfoder, men en som har blivit alltmer populär på senare tid är mash för häst. Mash för häst är en typ av foder som är gjort av en kombination av olika ingredienser. Dessa ingredienser mals och blandas sedan tillsammans med vatten för att skapa en mäskig konsistens som hästarna kan äta. Vid St. Hos Hippolyt hittar du ett stort utbud av mäsh för hästar, och därför kan du också vara säker på att hitta något som matchar din hästs behov.

 

Varför mata mäsh till häst?

Fördelen med mash för häst är att det är rikt på fiber, vilket är viktigt för hästens matsmältning. Dessutom innehåller det en hög andel protein och aminosyror, som hjälper till att bygga och reparera muskler. Mash for häst kan också vara ett bra val för hästar som behöver gå upp i vikt eller som har höga energibehov, såsom tävlingshästar. Det är viktigt att ge hästen rätt mängd foder och att följa tillverkarens rekommendationer för att undvika överutfodring och hälsoproblem. Det är viktigt att komma ihåg att hästar är individer och att deras behov kan variera beroende på ålder, ras, aktivitetsnivå och hälsotillstånd. Det är alltid bäst att rådfråga en hästexpert för att hitta det bästa foderalternativet för din häst.

 

Överväg relief mash för din häst

Relief Mash från St. Hippolyt är ett populärt mash hästfoder som har utvecklats för att stödja hästens hälsa och matsmältning. Den är speciellt framtagen för att rensa ut tarmarna på hästen, och säkerställa en bra och korrekt tarmfunktion till nytta för hästens välbefinnande.

Relief Mash innehåller en blandning av vetekli, linfrö, örter och probiotika som arbetar tillsammans för att stödja en hälsosam matsmältning. Ingredienserna är noga utvalda för att vara lätta att smälta och för att minska risken för överbelastning på mag-tarmsystemet.

En av de viktigaste ingredienserna i Relief Mash är betfiber. Betfiber har visat sig ha en positiv effekt på hästens matsmältning genom att främja tillväxten av nyttiga tarmbakterier och samtidigt minska mängden skadliga bakterier i tarmen.

Relief Mash är också berikat med probiotika, vilket är goda bakterier som hjälper till att hålla tarmen i balans. Probiotika kan förbättra hästens immunförsvar.

Det är viktigt att notera att Relief Mash inte bör ses som ett substitut för hästens huvudfoder, utan snarare som ett kompletterande tillskott. Det är viktigt att rådfråga en hästexpert för att hitta den bästa kombinationen av foder för din häst.

 

Balanserad, välsmakande och näringsrik mash för häst

Glyx mash från St. Hippolyt är en populär produkt bland hästägare och tränare. Det är en balanserad, välsmakande och näringsrik mash som är designad för att hjälpa hästar att bibehålla ett hälsosamt blodsockernivåer och en sund matsmältning.

Mashen är gjord av högkvalitativa ingredienser som linfrö, solroskärnor, betfiber, morötter och örter som kamomill, ringblomma och mynta. Dessa ingredienser har alla visat sig ha positiva effekter på hästars matsmältning och hälsa.

En viktig egenskap hos Glyx mash är dess glykemiska index (GI), vilket är en mått på hur snabbt maten höjer blodsockernivåerna efter intag. En hög GI kan leda till snabba blodsockerstegringar och energidipp, medan en låg GI kan hjälpa till att upprätthålla jämnare blodsockernivåer och energinivåer. Glyx mash har en låg GI, vilket gör den till ett lämpligt val för hästar som är känsliga för snabba blodsockerstegringar.

Glyx mash kan användas som en del av en balanserad hästfodring och är särskilt lämplig för hästar som behöver hjälp med viktreglering.

 

Handla online hos St. Hippolyt idag

St. Hippolyt är en välkänd tillverkare av högkvalitativt hästfoder, och deras hemsida erbjuder en enkel och smidig shoppingupplevelse för hästägare. Förutom att vår produkter är av hög kvalitet, är vår kundtjänst också något som många kunder har uppskattat.

Om du har frågor eller behöver hjälp med din beställning, är det enkelt att kontakta vår kundtjänst via vår hemsida eller telefon. Vi är mycket kunnig och hjälpsam, och de är alltid redo att svara på frågor och ge råd om vilket foder som passar bäst för din häst.

En annan fördel med att handla på vår hemsida är den snabba leveranstiden. Oavsett var du bor i Sverige, så strävar företaget efter att leverera dina produkter så snabbt som möjligt. Detta är särskilt viktigt när det gäller hästfoder, eftersom det är viktigt att hålla en regelbunden och hälsosam foderplan för hästarna.

Sammanfattningsvis är St. Hippolyt ett utmärkt val för hästägare som vill köpa högkvalitativt foder och få en bra shoppingupplevelse.

Kundvagn
Din kundvagn är tomFortsätt handla
Sök efter produkt eller artikel
Hippolyt logo
Återförsäljarlogin

Logga in med dina inloggningsuppgifter nedan

Har du problem? Kontakta oss