0 0,00 SEK
0 0,00 SEK
Skickas inom 2-4 arbetsdagar
Gratis foderrådgivning
Säker betalning med kreditkort

Därför bör du välja St. Hippolyt

St. Hippolyts Mühle Ebert har gjort det till sitt mission att utveckla och forska i näringskoncept för alla faser av en hästs liv, enligt mottot "Att utfodra som naturen" och alltid anpassa koncepten till de senaste vetenskapliga resultaten.

Hästen ger oss styrka, balans och lugn. Det är det speciella med hästen och helt klart varför vi som människor dras till den.

Det är därför vår skyldighet som hästägare, professionella ryttare, foderproducenter osv. att se till att vår gemensamma vän hästen mår bra.

Förutom den dagliga utevistelsen i hagen spelar näringen också en särskilt viktig roll.

St. Hippolyts Mühle Ebert har gjort det till sitt mission att utveckla och forska i näringskoncept för alla faser av en hästs liv, enligt mottot “Att utfodra som naturen” och alltid anpassa koncepten till de senaste vetenskapliga resultaten.

Den mångsidiga sammansättningen av naturliga näringsämnen, strukturer som müsli, pellets eller flytande produkter , och den behagliga doften från utsökta örter gör våra produkter till något helt unikt redan vid första anblicken.

Men den verkliga hemligheten ligger i de många processer som du kanske först inte märker i våra foderprodukter.

Alla enskilda komponenter genomgår en särskilt skonsam och hållbar tillverkningsprocess innan de kommer till sin rätt i någon av produkterna. Endast produkter som är noggrant och hållbart tillverkade kan främja din hästs välbefinnande.

 

Därför agerar vi ansvarsfullt och vår grund för produktion av hästfoder är:

  1. Vi använder råvaror och ingredienser av högsta kvalitet, där allt odlas med samma hållbarhetsprinciper enligt kontrakt. Dialogen med våra leverantörer är viktig för oss för att säkerställa konstant kvalitet. Därför delar vi ständigt med oss av kunskap och genomför målinriktade studier på ”våra” marker.
  2. Ekologiskt inriktat val av foderråvaror. Vi lägger vikt vid att våra råvaror endast utsätts för ett minimum av kemikalier. Kontraktsodling säkerställer att vi har inflytande på odlingen av råvarorna i foderprodukterna.
  3. Uteslutande naturliga konserveringsmedel. Örter, vitlök, vitaminer, vinägerspecialiteter, kallpressade oljor och rödbetor konserverar produkterna med naturens krafter.
  4. Förädling av råvarorna: Lättsmält spannmål och organisk jäsning. Skonsamma produktionsprocesser för att förbättra hästens matsmältning och prestationsförmåga. Förgroddning och jäsning av alla spannmålskärnor startar omvandlingen av en del av sockret och stärkelsen till kortkedjiga fettsyror. Detta aktiverar enzymer som bidrar extremt positivt till hästens matsmältning.
  5. Skonsam kallpressning av alla pellets och oljor. På så sätt skyddar vi de värmekänsliga proteinerna, vitaminerna, enzymerna, fettsyrorna och naturliga växtämnena, till förmån för din häst. Våra förstklassiga, kallpressade pellets sväller endast minimalt och utgör därför ingen risk för matstrupen eller matsmältningskanalen.

 

Kunden, och därmed hästen, är det absolut viktigaste för oss!

Del denne artikel:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Innehållsförteckning

Relaterede indlæg
Kundvagn
Din kundvagn är tomFortsätt handla
Sök efter produkt eller artikel
Hippolyt logo
Återförsäljarlogin

Logga in med dina inloggningsuppgifter nedan

Har du problem? Kontakta oss