0 0,00 SEK
0 0,00 SEK
Skickas inom 2-4 arbetsdagar
Gratis foderrådgivning
Säker betalning med kreditkort

Päls och hud

Om din häst har problem med antingen hud- eller pälsproblem, erbjuder vi på St. Hippolyt ett stort utbud av pälspleje och tillskott hud häst till din häst. Här på sidan hittar du således en rad olika tillskott som du kan lägga i din hästs foder, så att både hud och päls kan bli omhändertagna inifrån. Hud- och pälsproblem kan bero på många saker, och precis som hos oss människor, påverkas vårt yttre av vårt inre. Om det finns obalans i din hästs inre, till exempel om den har matsmältningsproblem, inte får tillräckligt med vitaminer eller liknande, kommer det faktiskt att synas i pälsen för vissa. Kort sagt: det finns många goda skäl att använda pälspleje och tillskott hud till häst.

Tillskott hud häst – ge din häst microvital under pälsbytesperioderna

Här på sidan hittar du alltså flera olika tillskott hud häst. Vi erbjuder produkter för pälsbytes säsongen och för hela året runt. Se bland annat vårt MicroVital, som är särskilt lämpligt när din häst byter päls. Detta tillskottsfoder innehåller organiskt bundna mineraler och spårämnen, nukleotider från öljäst och har ett högt innehåll av zink, koppar och mangan. Du kan dock också använda vårt MicroVital pälspleje tillskott till häst vid andra tillfällen än när pälsen ska bytas. Generellt passar denna spårämneskur för alla hästar som har varit under hård belastning – och det är de till exempel när de byter päls 2 gånger om året. Några av symptomen du kommer att se på din häst när den byter päls, är trötthet, sviktande prestanda och glanslös päls. Orsaken kan mycket väl vara en otillräcklig tilldelning av spårämnen och andra mineraler. MicroVital fyller detta hål och ger snabba och synliga resultat.

Silkeslen och felfri päls med linustar pälsvård till häst

En annan produkt som vi erbjuder inom pälspleje och tillskott hud till häst är vårt LinuStar tillskottsfoder. Detta är ett tillskott som endast innehåller krossade, gyllene linfrön, som sväller upp och avger en slem när de kommer i kontakt med vatten eller matsmältningsvätskor. Tillskottet har särskilt högt innehåll av omega 3 oljor, som har en positiv effekt på pälskvaliteten och glansen. Tillskottet kan särskilt användas under de perioder då tarmen utsätts för mycket sand eller jord, men kan generellt användas året runt. Och något av det du kommer att uppleva när du matar din häst med LinuStar, är en förbättrad och mer glänsande päls. Pälsens glans och konsistens är tecken på att hästens hälsa ligger helt i topp. Jäst och linfrön, som du hittar i denna pälspleje till häst, stödjer tarmsundheten och hjälper till med ett strålande framträdande. Med detta tillskottsfoder kommer din häst att få en silkeslen päls, och den kommer med garanti att skilja sig ut bland de andra hästarna i stallet.

Tillskott hud häst – det är viktigt att behandla inifrån

En av de saker som ofta leder till problem med ytan hos hästarna är zinkbrist. Brist på zink kan vara roten till mycket ont, och lider din häst av hudproblem som håravfall, klåda och torr hud? Eller kanske är den ofta sjuk eller har hovproblem? Då kan det mycket väl vara att den har brist på zink. Istället för att spendera tusentals kronor på pälspleje till häst som schampo, glansspray och andra produkter för hästens yttre, kan du välja att behandla problemen inifrån – vilket också är det enda som fungerar om problemet verkligen är zinkbrist. Använd vår Hestaplus Zink och se och känn en skillnad på din häst.

Första klass service och snabb leverans

St. Hippolyt är ett företag som strävar efter att erbjuda hållbara produkter av hög kvalitet till hästfolk – och vi tycker att vi har lyckats ganska bra med det. Därför kan du också tryggt köpa pälspleje och tillskott hud till häst här hos oss. Vi levererar en kundservice som är över det vanliga, och där du kommer att möta en expertis utan like. Fråga oss om allt du behöver veta om pälspleje till just din häst – vi står alltid redo att hjälpa dig. Så tveka inte att kontakta oss! Du kan skicka ett mail till oss på info@hippolyt.se, eller du kan ringa oss på 0413 486 100 – vi ser fram emot att höra från dig!

Kundvagn
Sök efter produkt eller artikel
Hippolyt logo
Återförsäljarlogin

Logga in med dina inloggningsuppgifter nedan

Har du problem? Kontakta oss