0 0,00 SEK
0 0,00 SEK
Skickas inom 2-4 arbetsdagar
Gratis foderrådgivning
Säker betalning med kreditkort

AstraVital LIQUID

“Ad astra” Till stjärnorna

  • Med ashwagandha, ginseng och propolis, som är rika på sekundära växtämnen
  • Innehåller alger med stor antioxidantkapacitet
  • Lämplig för alla typer av hästar
  • Innovativ liposomal inkapsling av mikronäringsämnen

 

Förpackning
Flaska 1 liter

1.025,00 SEK

5,13 SEK per 100 kg kroppsvikt dagligen
Beräkna ditt dagliga pris här
Ange hästens vikt (kg)

60 stk. på lager

AstraVital LIQUID

“Ad astra” Till stjärnorna

AstraVital kombinerar örternas värld och tillför hästen en stor mångfald av örter, som har ett högt innehåll av goda sekundära växtämnen. Detta innebär att produkten är lämplig för alla typer av hästar. Hästar under stress från transport eller tävling, hästar som ska återhämta sig efter skada, hästar som har problem med pälsfällning eller bara för att stödja hästar generellt. Ett särskilt kännetecken för AstraVital är örternas bindning i liposomal form. Här inkapslas de sekundära växtämnena på ett sätt som gör dem lätta att ta upp och använda för hästen i kroppen. (Läs mer här om liposomal inkapsling och biotillgänglighet.) AstraVital ger därför stor effekt med en liten daglig giva.

  • Med ashwagandha, ginseng och propolis, som är rika på sekundära växtämnen
  • Innehåller alger med stor antioxidantkapacitet
  • Lämplig för alla typer av hästar
  • Innovativ liposomal inkapsling av mikronäringsämnen

 

Hästar kommer alltid att utsättas för yttre påverkan. Särskilt i dagens moderna värld sätts det ständigt på prov: Tävlingar, transporter, byte av stall, kraftiga klimatförändringar, pälsfällning, smittotryck, ogynnsam stallmiljö, otillräcklig grovfodermängd och -kvalitet samt otillräcklig näringsämnestillförsel. Detta leder ofta till minskad prestation, dålig hälsa, ett svagt immunförsvar och viktigast av allt, minskat välbefinnande hos hästen. Särskilt dessa ospecifika risker kräver en stark organism med funktionella organ och ett starkt immunsystem. Genom det specifika urvalet av ingredienser och den innovativa liposomala inkapslingen av näringsämnen bidrar AstraVital till en framgångsrik comeback.

 

Blogg: AstraVital en resa mot stjarnorna for okad vitalitet hos din hast

Blogg: At Hippolyt LIQUIDs med liposomal inkapsling

LIQUIDS SE

 

Kraften från naturen

AstraVital innehåller en noggrant utvald kombination av örterna ashwagandha, kronärtskocka, ginseng, lakritsrot och gurkmeja. Dessutom finns andra ingredienser, såsom propolis och jästprodukter med högt innehåll av nukleotider, alger och rödbeta.

Många upplever att AstraVital gör att hästen känns snabbare återställd efter transport, hård tävling och hård arbetsinsats samt får ökat välbefinnande.

Vi uppmuntrar dig att låta hästen ta del av örternas näringsegenskaper och därmed få insikt i vad AstraVital kan göra för din häst.

 

Vitaliteten kommer tillbaka

På grund av de många sekundära växtämnena bidrar AstraVital till hästens välmående – på ett holistiskt sätt. AstraVital stödjer hästens comeback och möjlighet att ”nå stjärnorna”.

 

Liposomal inkapsling ger många gånger högre biologisk tillgänglighet

I AstraVital är näringsämnena liposomalt inkapslade för att transporteras till kroppens celler på ett skyddat sätt. Med hjälp av nanodispersion tillverkas vätskor med stabila liposomer och inkapslade mikronäringsämnen i små droppar. Med denna förbehandling uppnås en mycket högre effektivitet av de respektive näringsämnena, eftersom både biotillgänglighet och absorptionshastighet blir många gånger högre. AstraVital är lämplig för alla typer av hästar på grund av den låga doseringen.

Utfodringsrekommendation

Ca 5 ml per 100 kg kroppsvikt dagligen tillsammans med det dagliga fodret eller med en munspruta.
OBS: Vid behov kan den dubbla mängden ges under kortare perioder.

ANALYTISKA BESTÅNDSDELAR
Råprotein
0.1 %
Råfett
1.7 %
Råfibrer
0.1 %
Råaska
0.1 %
Kalcium
0.0 %
Fosfor
0.0 %
Magnesium
0.0 %
Natrium
0.0 %
NÄRINGSTILLSATSER / KG
Vitamin C 3a300
5.000 mg
TEKNISKA TILLSATSER
Lecithin 1c322i
20.000 mg

Sammansättning

Växtextrakt (Spirulinaalger, rödbetor, Ashwagandha, kronärtskocka, ginseng, lakritsrot, gurkmeja), propolis, jästprodukter (rik på RNA och nukleotider)

Du kanske också är intresserad av det här
Kundvagn
Din kundvagn är tomFortsätt handla
Sök efter produkt eller artikel
Search
Hippolyt logo
Återförsäljarlogin

Logga in med dina inloggningsuppgifter nedan

Har du problem? Kontakta oss