AMBITION

St. Hippolyt har gjort det till sin uppgift att säkerställa en hållbar och hälsosam tilldelning av näring till hästarna.

VÅRT MÅL: ATT FODRA SOM NATUREN SJÄLV

Samspelet mellan häst och människa sträcker sig årtusenden tillbaka i tiden och är än idag en viktig del i en annars hektisk och materiell värld.

Som hästägare önskar du att din häst är frisk och mår bra med en bibehållen prestationsförmåga.

Yttre tecken på hästens välbefinnande kan exempelvis vara en glänsande päls och starka hovar. Hästens ridbarhet och samarbetsvilja påverkas också av dess välbefinnande. En balanserad foderstat och ett anpassat foder gör att hästen kan må bra och prestera på topp.

VI HJÄLPER GÄRNA …

St. Hippolyt hjälper dig att säkerställa att din häst får en behovsorienterad och balanserad näring.

Om du har problem med hästen erbjuder vi en snabb, professionell och korrekt rådgivning. Lyckligtvis kan många svårigheter förbättras eller till och med lösas med hjälp av rätt anpassad utfodring.

… FÖR VI GÖR ALLTID VÅRT BÄSTA!

St. Hippolyt har gjort det till sin uppgift att säkerställa en hållbar och hälsosam tilldelning av näring till hästarna.

Förutsättningen för detta är ett team med välutbildad personal. Vi utvecklar behovsinriktade lösningar och produkter som riktar sig mot olika foderrelaterade problem hos hästarna.

Förutom många års erfarenhet har vårt team tillgång till expertis i molekylärbiologi, näringsvetenskap och idrottsmedicin.

RÅDGIVNING FÖR HÄSTÄGARE

Målet är att bidra med kvalificerad rådgivning till hästägare gällande både foder och utfodring till hästar.

Mühle Ebert i Dielheim producerar St Hippolyts foder med naturliga råvaror och ett helhetstänk.

Natur, vetenskap och teknik går hand i hand när det handlar om utveckling och produktion av hästfoder av högsta klass.

Läs mer om våra råvaror, kvalitet, ansvar och forskning samt utveckling nedan.