VINN EN HALVÅRS-FÖRBRUKNING FODER

Vill du vara med i utlottningen av 6 månaders förbrukning av foder från St Hippolyt? Boka ett kostnadsfritt rådgivningsbesök i ditt stall för möjlighet att vinna.

För att delta

För att vara med i utlottningen av foder* behöver ni boka minst 5 hästar per besök. Samtliga deltagare är då med i utlottningen av 6 månaders förbrukning av foder till en häst.

För att delta, kontakta foderrådgivaren i ditt område. Du hittar samtliga rådgivare på vår hemsida. I Norrland och Dalarna erbjuder vi i stället digitala lösningar. Kampanjen pågår i oktober och november 2021. 

Det får du ut av ett rådgivningsbesök

Rådgivningsbesöket är ett tillfälle för dig som hästägare att lära dig mer om foder och få specifik rådgivning för just din häst. Vid besöket gör vi en hullbedömning, diskuterar eventuella utmaningar med varje häst och räknar en foderstat på plats baserad på St Hippolyts sortiment, med er grovfoderanalys som grund. Vi rådgivare på St Hippolyt är antingen utbildade agronomer eller hippologer och har därmed en universitetsutbildning inom hästnutrition så du kan känna dig trygg med vår rådgivning. Detta är ett utmärkt tillfälle att ställa alla dina foderrelaterade frågor och få hjälp med allt ifrån att hålla hästen i rätt hull till att bli av med mugg och eksem eller utforma en foderstat som hjälper er prestera på en högre nivå. Rådgivningen tar vanligtvis ca 20 min per häst. 

*De foder som ingår i kampanjen är våra fulltäckande kompletteringsfoder NaturMüsli med örter, NaturMüsli Solo, Hesta Mix Müsli, EquiGard (samtliga foder finns även i pelletsform). 

FODERRÅDGIVARE

Om du är osäker på om din häst täcker sina näringsmässiga behov, kontakta din lokala foderrådgivare.

Skriv gärna ett mail där du beskriver din häst, vad den fodras med idag och vad hästen tränar eller används till. Vi kontaktar dig så snart som möjligt! Om vi inte kan hjälpa till över telefon kommer vi gärna ut på stallbesök när det finns möjlighet.

Göteborgs- och Bohuslän, Dalsland, Västra Götaland samt Småland; Jönköpings- Kalmar- och Kronobergs Län
Olof Vejmarker
Hippolog
tel. 076 942 11 90
ov@hippolyt.se
Skåne, Halland och Blekinge
Anna Oscander - Föräldraledig
hippolog
tel. 072 858 11 90
ao@hippolyt.se
Östergötland, Södermanland, Örebro, Värmland och Västmanland
Linn Wittlock
Agronom
tel. 072 253 11 90
lw@hippolyt.se


Stockholm, Uppsala, Gotland och Gävle
Jennifer Rehnholm
Agronom
tel. 079 076 11 90
jr@hippolyt.se

Skåne, Halland och Blekinge
Hanna Lundqvist - Vikarie
Agronom
tel. 072 858 11 90
hel@hippolyt.seLegitimerad veterinär

Jórun Sumberg-Olsen
Tlf. +45 2371 4457
joso@hippolyt.dk